Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Sevdi, bu sene 2.sınıf öğrencileriyle 4 farklı eTwinning Projesinde yer alıyor.

09.11.2020 782

2.sınıflar bu projelerle hem teknolojiyi eğitim odaklı kullanıyor, hem de öğrendiklerini yaşam becerilerine dönüştürüyor.

eTwinning portalında farklı okullardan öğrencilerle çalışma ve işbiriliği fırsatı bulan öğrencilerimiz keyifli deneyimler yaşıyorlar.

Bu sene öğrencilerimizin yürüttüğü projeler:

1. Çizgiler ile Dans Ediyorum

2. Zeka Oyunlarına Yolculuk

3. I'm Improving Myself

4. Mevsim Sonbahar

Her projede her ay farklı çalışmalar yapan öğrencilerimiz, yaparak-yaşarak öğrenerek sürece dahil olmakla birlikte, farklı ülkelerden ve şehirlerden yaşıtlarıyla ortak çalışmalar yaparak okul harici zamanlarını verimli bir şekilde geçiriyorlar.

Proje Sayfalarımızı sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

09-11-202009-11-202016-11-202007-12-2020